top of page

Jeg støtter op og bakker op om Team Red Barnet, som i uge 28 kører Danmark Rundt - 1200 km.

Opdateret: 21. jun. 2021

Som Team Red Barnets massør følger jeg med dem rundt i Danmark i uge 28.Sommeren er over os og jeg har i år besluttet mig for at støtte op omkring Team Red Barnet’s cykelhold, som i uge 28 skal køre Danmark rundt – ca. 1200 km.

Team Red Barnets Cykelhold går i front for udsatte børn i Danmark, hvor de bl.a. arrangerer ferielejre for udsatte børn, der har brug for et pusterum fra en hård hverdag. Samtidig gør de en stor indsats mod digital mobning og mobning generelt. Ude i verdens brændpunkter, arbejder Red Barnet hårdt på at redde, beskytte og styrke børn, og kæmper utrætteligt for deres rettigheder.

Jeg støtter op, som frivillig massør og glæder mig til at yde den assistance, som rytterne har brug for på de 1200 km, og samtidig hepper og bakker dem op på vejen rundt i Danmark.

Jeg tager min søn Gustav med, som vil hjælpe mig med at tage billeder og videoer og holde jer opdateret om turen og hvor langt vi er nået.


Gustav og jeg er klar til at massere, fotografere og heppe og hjælpe de 12 ryttere i uge 28. Vi lægger nyt op i løbet af

den uge.24 visninger0 kommentarer
bottom of page