top of page

Senior-& Parkinson Ballroom fitness dans

 Dans er godt for din sundhed!

Er du Senior? Parkinson patient?  eller pårørende?

Har du lyst til at opleve hvordan dans, musik & rytmik påvirker dig! Du har mulighed for at danse med en partner eller at danse med dig selv. Dansetræningen giver dig mulighed for begge dele. Det vigtigste er at du har det sjovt og får rørt dig.

 

 Ballroom fitness dans er en god kombination af traditionelle "vild med dans" danse, som vals, cha cha cha, jive, slowfox, tango etc. tilsat et godt tvist af nyere danse, balance- og fitnesstræning, så vi får pulsen op. 

Ud over at dansen hjælper os med at holde os i form, så ved vi, at med alderen er det vigtigt, at vi bevarer og har styr på vores balance, og at vi holder vores hjerne i gang. Her kan dansen hjælpe. Vi træner balancen, vi udfordrer vores koordineringsevne, øger vores muskelstyrke og bevarer fleksibiliteten i kroppen.  

Jeg tilbyder hold for både Parkinsonpatienter med pårørende, og hold for seniorer, som har lyst til at danse og have det sjovt med andre seniorer og samtidig få sved på panden. Det vigtige er, at alle kan være med, og kan danse sammen uanset, hvor mobil du er.

 

TILMELD DIG NU!!!
HAR DU LYST TIL AT DELTAGE, SÅ SKRIV ELLER RING TIL MIG OG HØR NÆRMERE OM STED OG TIDER.

Vi danser mandage kl. 10.30 & onsdage kl. 17

Har du lyst til en prøvetime, så kom gerne forbi en onsdag kl. 17

Sæsonen starter rigtig op mandag den 8. jan. 2024

Du har  mulighed for at købe klippekort. Kontakt mig for køb. 

5 klips klippekort - kr. 599,-

10 klips klippekort - kr. 1.050,-

Når du tilmelder dig og har betalt er betalingen bindende
og kan ikke refunderes.

Dans er for alle - og alle kan følge med!

Dans for seniorer -  Dans er godt for din livskvalitet! 

Rytmen i musikken hjælper os med at få alle muskler i kroppen til at bevæge sig, fra fødderne hele vejen op til hovedet. Dit blodomløb i benene styrkes og vi får sat sang i kroppens kredsløb Alt dette samtidig med at humøret stiger markant. 
 

Du kan vælge at komme alene og danse, eller tage din ægtefælle med og I kan danse sammen. Vi danser til alt slags musik. Fra wienermusik, filmmusik og musik op gennem, 50'erne, 60'erne, 80'erne og op til i dag. Og så er det både skønt og tilladt at synge med, hvis man har lyst :-)
 

Projekt Dans med Parkinson.

Dans med Parkinson, blev gennemført med støtte fra TrygFonden. Målet med projektet var at samle landets parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret omkring dansetræning, musik og livsglæde. Det en meget livsbekræftende og skønt at se, hvordan musik og rytme kan få glæde frem i os alle.

Jeg er uddannet Ballroom Parkinson fitness instruktør, og underviser både seniorer og parkinsonpatienter eller andre med nedsat motorik.

 

 

Kom og vær med !

Danselektion

Dans dig glad!

IMG_0103_edited.jpg
IMG_0089_edited.jpg
Anne dans i frankrig 1.jpg
IMG_3585.PNG
Logo på dør_edited.jpg
bottom of page