top of page

Om mig

Jeg etablerede Anne Søkvist Coaching  i 2007. Jeg havde gennem 18 år  arbejdet med salg og marketing og privat været igennem en lang og hård skilsmisse, så nu følte jeg, at jeg der skulle ske noget nyt.

Jeg har altid elsket at gøre noget for andre og det ligger i min natur, at hjælpe, hvor jeg kan. Så kunne jeg dele min passion for mennesker og samtidig hjælpe dem, der har det svært,  så var det min vej at gå. Det blev starten på min selvstændige karriere, og jeg er taknemmelig for, at jeg turde tage springet og kaste mig ud i nye og spændende  arbejdsområder. 

I dag arbejder jeg udelukkende med coaching og udvikling af mennesker samt massage. Jeg har selv oplevet, at mit  tankemylder og alle mine oplevelser gennem livet har forplantet sig i  mit sind og krop, og derfor ved jeg hvor forløsende det kan være at få "tømt hovedet" og få afspændt kroppen.

​Som coach har jeg gennem mange år arbejdet med arbejdsledige. Det er både folk med stærke og mange ressourcer og også folk med store psykiske og fysiske udfordringer. Mange er eller har været gennem større livskriser.

 

Via mine samtaler med mennesker, har jeg både set, oplevet og hørt, at når vores sind er i kaos/krise, så spænder vi op i vores krop. Vi får skulder, nakke og lændesmerter. Så da jeg læste om Shiatsu-terapeut uddannelsen, som er en gammel kinesisk/japansk  holistisk behandlingsform, hvor det fysiske ikke adskilles fra det psykiske, var jeg klar over at det var den uddannelse jeg ville have.  

Jeg uddannede mig Zen  Shiatsu-terapeut, hvor jeg ved hjælp af tryk, rotation og massage stimulerer kroppens energi, løsner op og  afspænder kroppen. 
 

Kombinationen mellem coaching og massage giver derfor rigtig god mening, når tankerne og anspændheden bliver for meget. Hos mig får du løst op for både dit sind og din krop. 

Privat er jeg er gift og har 3 børn. Jeg har selv været igennem en lang og kompliceret skilsmisse, hvor coaching gav mig  værktøjer og "luft" til hjernen, når det var værst. Samtidig har jeg været gennem en stor hjerteoperation, hvor livet pludseligt blev meget skrøbeligt, og hvor angsten pludselig kan tage over. Med mine coaching værktøjer afhjælper jeg hurtigt sindet og benytter selv massage for at styrke mit sind og min krop. 

Uddannelse og certifikationer

Copenhagen Qi Gong & Shiatsu School

Certificeret  Zen Shiatsu terapeut af 1. grad. Traditionel massør. 
Tilknyttet Massagekompagniet i København samt Spabehandler på Marielyst Strandhotel. 

Manning Inspire 2006 - 2007

Uddannet og Certificeret Life & Business coach hos en af landets mest  omfattende og anerkendte coach uddannelser. Jeg er uddannet efter ICF' (International Coach Federation) standarder. Desuden har jeg enkelte business moduler i NLP.

Copenhagen Business School - 1987

Bachelor i Engelsk og Fransk. 
Arbejdet inden for salg & Marketing i 18 år

 

AS%20fra%20Poze1_edited.jpg
Mandelblomst

Filosofien bag

Hvorfor coaching?

Under min uddannelse hos Manning Inspire, blev jeg meget facineret af både Sofia og Chris Manning og de øvrige undervisere. De var utroligt inspirerende, og det der fangede mig allermest var at de "walk the talk" - de rent faktisk handlede på deres drømme. Jeg kiggede meget ind i mig selv og fandt ud af at jeg havde super mange gode ideer, drømme, ambitioner, men af en eller anden grund kom jeg aldrig rigtig videre med det. Hvorfor? spurgte jeg mig selv - og med den indsigt, jeg fik under min uddannelse, fandt jeg ud af at både min frygt for at fejle, ikke at være god nok og  frygten for manglende tryghed, anerkendelse gjorde at jeg ikke kom videre, og bare fortsatte fantasierne. 

På uddannelsen blev jeg selv coached, og kom derigennem igennem en masse af mine mange issues, og det lærte mig, at hvis jeg vil nå det jeg virkelig drømmer om, så må jeg gøre noget andet end det jeg gør i idag. 

Som andre har jeg været igennem sorg, skilsmisse, livstruende sygdom etc. og med den indsigt oveni ved jeg, at livet skal være godt og give mening, mens vi er her. 

Vi kan alle blive ramt af krise, stress, sygdom, skilsmisse, have mistet jobbet eller være et svært sted i livet. Måske har du blot brug for at der skal ske noget andet i dit liv, eller du har drømme, du virkelig brænder for, som ikke sker. Modet kan svigte til at turde gå efter det du vil,  eller du kan have svært ved at  komme ud af tankemylderet, som er der konstant. Måske er du blevet handlingslammet, og har brug for hjælp til at komme videre.

Her kan coaching være en god ide for dig.

I coaching tager du og jeg udgangspunkt i dig, og hvor du er lige nu, og hvor du gerne vil hen. Coaching er en vej til at skabe nye muligheder og en metode, der kan hjælpe dig med at bryde og nedbryde dine negative tanker og handlemønstre og hjælpe dig i mål med dine drømme.

Hvad er Shiatsu terapi? og hvorfor?

Efter min hjerteoperation, hvor jeg fik en ny hjerteklap p.g.a. en medfødt defekt, døjede jeg meget med store smerter i ryggen og brystkassen. Endvidere har hovedpine/migræne har altid fulgt mig. Jeg besluttede mig for at prøve noget nyt og stødte på Shiatsu terapi/massage. Her skulle jeg både fortælle om mine symptomer, hvornår og hvordan de var startet og det gik hurtigt op for mig, at nogle af de symptomer jeg havde udsprang af min angst for at dø, og manglende tro på mig selv. 

Det gav rigtig god mening for mig, og kombinationen af samtalen inden massagen virkede fantastisk godt, da både mit indre og ydre bleve "behandlet". Efter blot 2 behandlinger var mine smerter i ryggen forsvundet.

 

Zen Shiatsu er en holistisk behandlingsform, hvor det fysiske ikke adskilles fra det psykiske. Dvs. at man i et behandlingsforløb fokuserer på årsagerne bag symptomerne. Ofte er symptomerne af fysisk karakter, og er resultatet af en længere varende ubalance, som har en følelsesmæssig oprindelse, som f.eks. sorg – følelsen af svigt – vrede – tristhed. Via samtaler åbnet op for reflektioner og du vil ofte se, at mange sygdomme opstår ofte i sindet, før de manifesterer sig fysisk i kroppen. 

Shiatsu massage  finjusterer kroppen og giver ny energi. Shiatsu bygger på akupressur, lige som akupunktur og zoneterapi, hvor jeg arbejder på kroppen meridianbaner, og benytter både tryk, stræk og rotation for at løsne spændingerne og skabe balance i kroppen. 

Navnet er sammensat af shi = fingre og atsu = tryk.
 

Som terapeut anvender jeg ofte underarme, albuer,  og knæ, hvor det er nødvendigt. Dette aflaster fingrene, og giver et tungere tryk på kroppen og større trykareal. Jeg har udover shiatsuens tryk kombineret den med den traditionelle massage, for at blødgøre og varme muskler og myoser op, og benytter forskellige teknikker for at hjælpe dig bedst muligt. 

 

bottom of page