top of page

Virksomhedsmassage

Fasthold jeres medarbejdere, nedbring sygefraværet!

Hvis du eller dine medarbejdere går rundt med spændinger i kroppen eller på sjælen, er det svært at yde sit bedste på jobbet.
Med en virksomhedsmassageordning, kan du hjælpe til med at forebygge  musseskader, skuldre- og rygsmerter og  afspænde sindet!

Med fokus på at  fjerne  spændinger og smerter, arbejder jeg både forebyggende og direkte med de udfordringer, som der er. Jeg anvender  en kombination af forskellige massageteknikker under en behandling, for at give den bedste lindring og få  det maksimale udbytte af tiden. Samtidig giver jeg råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.

Med en månedlig massageordning får I:
 

          * Mere velvære på arbejdspladsen

          * Større sundhed

          * Mindre sygefravær

          * Større trivsel og arbejdsglæde

          * Fastholdelse af medarbejdere

Jeg kommer ud i jeres virksomhed efter aftale, og medbringer massagebriks, massageolie, lagner og pudeunderlag. Medarbejderen medbringer selv håndklæde. 

Jeg tilbyder dig og dine medarbejdere smertelindring og bedre livskvalitet og derved større arbejdsglæde og færre sygedage.

Ring eller skriv for et tilbud! 

Uddannelse og certifikationer

Copenhagen Qi Gong & Shiatsu School

Certificeret  Zen Shiatsu terapeut af 1. grad. Traditionel massør. 
Tilknyttet Massagekompagniet i København samt Spabehandler på Marielyst Strandhotel. 

Manning Inspire 2006 - 2007

Uddannet og Certificeret Life & Business coach hos en af landets mest  omfattende og anerkendte coach uddannelser. Jeg er uddannet efter ICF' (International Coach Federation) standarder. Desuden har jeg enkelte business moduler i NLP.

Copenhagen Business School - 1987

Bachelor i Engelsk og Fransk. 
Arbejdet inden for salg & Marketing i 18 år

 

Nakkemassage.jpg
Tilbage Massage

Filosofien bag

Hvorfor massage? og hvad er Shiatsu terapi? 

Musklerne:
Musklerne udgør ca. 40% af kroppens vægt. Når muskerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der f.eks. gør, hvis vi sidder foran computeren, med mobilen eller træner for hårdt. Musklen bliver stiv og øm. 

Massage løsner og blødgører musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk

Affaldsstofferne:

En god massage holder din krop sund og ren og leder affaldet ud. Massagen forbereder blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.  Endvidere har massagen også en god effekt på huden idet blodforsyningen til hudens celler forbedres og får din hud til at at se sundere og friskere ud. 

SHIATSU?

Zen Shiatsu er en holistisk behandlingsform, hvor det fysiske ikke adskilles fra det psykiske. Dvs. at man i et behandlingsforløb fokuserer på årsagerne bag symptomerne.
Ofte er symptomerne af fysisk karakter, og er resultatet af en længere varende ubalance, som har en følelsesmæssig oprindelse, som f.eks. sorg – følelsen af svigt – vrede – tristhed. Via samtaler åbnet op for reflektioner og du vil ofte se, at mange sygdomme opstår ofte i sindet, før de manifesterer sig fysisk i kroppen. 

Shiatsu massage/tryk  finjusterer kroppen og giver ny energi. Shiatsu bygger på akupressur, lige som akupunktur og zoneterapi, hvor jeg arbejder på kroppen meridianbaner, og benytter både tryk, stræk og rotation for at løsne spændingerne og skabe balance i kroppen. 

Navnet er sammensat af shi = fingre og atsu = tryk.
 

Som terapeut anvender jeg ofte underarme, albuer,  og knæ, hvor det er nødvendigt. Dette aflaster fingrene, og giver et tungere tryk på kroppen og større trykareal. Jeg har udover shiatsuens tryk kombineret den med den traditionelle massage, for at blødgøre og varme muskler og myoser op, og benytter forskellige teknikker for at hjælpe dig bedst muligt. 

 

Kontakt
bottom of page